⭐ Wedstrijd ⭐

This entry was posted 13 december 2019

Het einde van 2019 staat op de stoep. Dit kan ook maar één ding betekenen: Kerstmis komt eraan! We zeggen vaak dat Kerst het cadeauseizoen is. Het is hoog tijd dat we dat zelf ter harte nemen! Daarom hebben we een super goede giveaway samengesteld, vol met deze geweldige producten. Rasmus krijgt u er niet bij...

Een cadeau van ons

Deze giveaway bevat zoveel producten dat we bijna niet weten waar we moeten beginnen! We zijn uitgegaan van verschillende accessoires die u kunt doorverkopen in uw winkel. U kunt ze natuurlijk ook lekker zelf houden. Dat bepaalt u helemaal zelf! Het pakket heeft een totale verkoopwaarde van maar liefst € 136,-

U ontvangt:


Hoe kan ik meedoen?

Bekijk het bericht op Facebook of Instagram en volg de instructies daar. De wedstrijd is zowel op Instagram als Facebook te vinden. Doe op beide media mee en verdubbel uw kansen!


Wanneer hoor ik meer?

De wedstrijd eindigt op maandag 16 december 2019, om 11.59. We trekken een willekeurige winnaar en maken die dezelfde dag nog bekend. We taggen de winnaar in de reacties en nemen via PM contact op met de gelukkige winnaar.

Hoe ontvang ik mijn cadeau, mocht ik winnen?

We nemen contact op met de winnaar via PM, voor adresgegevens. We sturen het pakket vervolgens naar u toe, zonder bijkomende verzendkosten. We versturen alle kant en klare producten, zoals de spulletjes in deze giveaway, van dag tot dag. Dit betekent dat uw cadeautje nog net voor de kerst aan zou moeten komen!

SUCCES!

 


Geplaatst in: Tips & Tricks
Vond je dit artikel leuk?
0
0