Einfache und kostengünstige Bezahlung

Maak gebruik van betaling per automatische afschrijving en u hoeft nooit meer aan uw betalingen te denken! Vele van onze klanten maken al gebruik van deze handige betaalwijze.

Standaard 1% factuurkorting
Maakt u gebruik van automatische afschrijving binnen 8 werkdagen, ontvangt u op al uw orders standaard 1% korting. Het beste is, dat deze korting ook geldt in combinatie met andere aanbiedingen en acties.

Let op: de factuurkorting kunt u alleen ontvangen als u kiest voor automatische afschrijving binnen 8 dagen, niet als u zelf het bedrag binnen deze termijn overmaakt.

Nieuwe Europese Regels
Volgens de Europese regelgeving dienen alle overschrijvingen en domiciliëringen tegen 1 februari 2014 voldoen aan de SEPA-normen.

Deze wijziging houdt in dat er in de toekomst enkel overschrijvingen gedaan kunnen worden gebruik makende van een IBAN nummer en SWIFT/BIC code.
Deze gegevens officieel ook op het door u ondertekende formulier voor doorlopende machtiging vermeld te worden.

Het is van belang dat Westpack het originele formulier in bezit krijgt.

Door op onderstaand bijgevoegd bestand te klikken, kunt u het aanmeldingsformulier direct downloaden.
Vul het formulier volledig in en onderteken deze. Het originele formulier dient per post te worden geretourneerd alvorens uw betaling via direct debit voldaan kan worden. U kunt dit retourzenden aan:

Westpack A/S
T.a.v. Financiële Administratie
Sletten 21
7500 Holstebro
Denemarken

Let op: Alleen formulieren per post geretourneerd kunnen worden verwerkt.

Formulieren die per e-mail of fax worden verzonden kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.
Dit omdat, conform de regels van de EU, Westpack het originele, ondertekende formulier in het bezit moet hebben, alvorens er van uw rekening mag worden afgeschreven.

Uw orderbevestiging geldt als aankondiging van het bedrag dat er via SEPA Direct Debit wordt afgeschreven van uw rekening, op de daarop aangegeven vervalsdatum.

Aanmelding:

Mijn favorieten 0