• 60 års erfarenhet inom förpackningsindustrin
 • Låg frakt snabb leverans
 • 30 dagar kredit
SPRÅK SEK
Välj språk
Välj valuta
Leverans
LOG IN
Menu
 • SPRÅK SEK
  Välj språk
  Välj valuta
  Leverans
  LOG IN
 • Kundservice

  Frakt och leverering

  Gratis frakt 
  Vid order över 4000 kr.

  Låg frakt
  Endast 90 kr.

  Snabb leverans
  Vi skickar inom 24 timmar/utan logotryck

  Hurtig levering
  1 hverdag i hele landet

  Öppettider


  Måndag-Torsdag: 8:00 - 20:00
  Fredag: 8:00 - 15:00
Mina favoriter (0) 

Skylta med trä


Mörkt trä är en av de stora trenderna i heminredning. Nu gör vi det lätt för dig att ta trenden in i din skyltning.

Display i trä är välkänt. Vi erbjuder både en vit och en svart serie högglanslackade display. Här döljs träet under den spegelblanka behandlingen, medan både vikt och design bekräftar att det är en produkt i trä. Dessa display är vackra, men till våran nya kollektion vill vi framhäva träet ännu mer.

Så läcker är den! Inspiration att använda de nya displayerna>.

Exklusiva trender

Henrik Hansen, försäljningschef, säger: " Tidens tendens framhäver moderna möbler och interiörer som lyfter fram mörka trä sorter och jordfärger. Mörkt trä är klassiskt, men just nu är det också modernt - och så framstår displays i mörkt trä som extremt exklusivt.”

Därför var han uppspelt när designteamet visade den första prototypen av en ny serie trädisplay: "De första proverna visade ett antal av våra kända displaymodeller i ett vackert brunt trä, där levande trä visade sig tydligt. De var otroligt vackra och exklusiva - en perfekt match till vårt sortiment.
Genialt med ask

De distinkta åren och levande skiftningarna är viktiga inslag. Mellan alla slags träslag har valet fallit på ask. Ask kännetecknas av att vara ett hårt trä med tydliga skiftningar två viktiga egenskaper till displaymaterial.

Henrik utarbetar: "Det är viktigt att vi kan se att detta är äkta trä, med alla levande skiftningar som ett levande material har. Träet efterbehandlas med en bets för att göra det mörkare, mer exklusivt och ge de olika displayen en nästan identisk färg. Betsen läggs på i fyra omgångar för att få rätt uttryck på varje display.

Som alltid med våra display är dessa testade. Underhåll är som med övriga display; torka av med en torr trasa eller en lätt fuktad duk.

De ser olika ut

Vi kan lika bra säga som det är. Du hittar inte två display-delar som är helt desamma. Varje display är helt unik. Det är ett levande material som skärs i rätt storlek, putsas och bearbetas, så att formerna och ytan utsöndrar kvalitet och lyx. Varje del har sina egna skiftningar av år och strukturer. Vi tycker att det är riktigt snyggt och exklusivt.

Om du vill ha ett display set där alla delar är helt desamma, rekommendera vi dig att köpa svart eller vitt högglansdisplay

De nya trädisplayen finns i de mest populära modellerna från vår högglans serie av trä.

Se alla trädisplay

Chatta med oss

Glömt ditt lösenord?

Skriv in din e-postadress nedan och klicka på skicka.
Du kommer få en länk till din e-postadress för att återställa ditt lösenord.

Mitt konto
loading...