• 60 års erfarenhet inom förpackningsindustrin
 • Låg frakt snabb leverans
 • 30 dagar kredit
SPRÅK SEK
CHOOSE LANGUAGE
Välj valuta
DELIVERY IN:
OK
Menu
 • SPRÅK SEK
  CHOOSE LANGUAGE
  Välj valuta
  DELIVERY IN:
  OK
 • Kundservice

  Frakt och leverering

  Gratis frakt 
  Vid order över 4000 kr.

  Låg frakt
  Endast 90 kr.

  Snabb leverans
  Vi skickar inom 24 timmar/utan logotryck

  Hurtig levering
  1 hverdag i hele landet

  Öppettider


  Måndag-Torsdag: 8:00 - 20:00
  Fredag: 8:00 - 15:00
Mina favoriter (0) 

Nyhet: Lyxiga Madrid


Svart, soft-touch med en elegant hylsa. Madrid är en läcker ask.

Produktutveckling pågår ständigt på Westpack; i våras introducerade vi vår första ”tändsticks” ask- Stockholm, och nu introducerar vi vår första ask med matchande hylsa.

Två tydliga inspirationskällor

Försäljningschef Henrik Hansen är i spetsen inom produktutvecklingen och är glad över den nya lyxboxen. Han talar om designprocessen: ”Madrid lutar på två av våra populära lyxlaskar: Oslo och London. Vi har tagit Oslo som utgångspunkt till själva asken, de skarpa linjerna och det något rundade locket och den läckra soft-touch ytan från London.

En rymlig fodrad smyckesask med maskulin look.
Perfekt för alla möjliga olika smycken.

Men dessutom är Madrid också helt sin egen, säger Henrik och utarbetar: ”Den har till exempel en djupare botten än Oslo, vilket skapar extra stabilitet och god möjlighet att rymma större och kraftfullare smycken. Inuti är asken täckt med velour på alla sidor för en exklusiv look; Insatserna kan till och med tas bort helt om du vill ha en exklusiv rymlig ask.Den exklusiva hylsan

Och så är det den mycket stora skillnaden som omedelbart fångar ögat: den exklusiva hylsan. Henrik förklarar: ”Vi har ett antal kunder som har begärt hylsor för sina askar. Vi började utveckla Madrid med kravet att hylsan skulle ge mervärde i asken; och jag tror att vi har nått det målet. Madrid har en hylsa med soft-touch på utsidan och velour på insidan; det ger rätt känsla av kvalitet när du sätter asken på plats i hylsan.

Personliga smyckesaskar stärker ditt varumärke och ger den sista touchen.

Två logotryck

Hos Westpack är logotryck ett viktigt inslag i all produktutveckling, och det har också varit en viktig faktor för den nya lyxserien, där du får två logotryck i askens pris. Som standard erbjuder vi två logotyptryck på denna ask, ett på den medföljande hylsan och ett inuti askens lock ”, förklarar Henrik Hansen och framhäver en liten detalj:” Det är också en annan anledning till att vi valde en elegant insats av samma kvalitet som utsidan av asken det är perfekt för ett skarpt logotryck.

Madrid finns i 6 populära storlekar och er naturligtvis testade

Beställ ett gratis prov här >

Glömt ditt lösenord?

Skriv in din e-postadress nedan och klicka på skicka.
Du kommer få en länk till din e-postadress för att återställa ditt lösenord.

loading...