• 60 års erfarenhet inom förpackningsindustrin
 • Låg frakt snabb leverans
 • 30 dagar kredit
SPRÅK SEK
CHOOSE LANGUAGE
Välj valuta
DELIVERY IN:
OK
Menu
 • SPRÅK SEK
  CHOOSE LANGUAGE
  Välj valuta
  DELIVERY IN:
  OK
 • Kundservice

  Frakt och leverering

  Gratis frakt 
  Vid order över 4000 kr.

  Låg frakt
  Endast 90 kr.

  Snabb leverans
  Vi skickar inom 24 timmar/utan logotryck

  Hurtig levering
  1 hverdag i hele landet

  Öppettider


  Måndag-Torsdag: 8:00 - 20:00
  Fredag: 8:00 - 15:00
Mina favoriter (0) 

Få din bonus gåva!


Det är dags att fylla på. Du står inför en hektisk tid med Black Friday, Cyber Monday och naturligtvis en fantastisk julshopping. Och när du är som mest upptagen bör ditt fokus vara på försäljning. Vi vill hjälpa dig att hålla fokus. Fyll på ditt lager med allt inom förpackning och inslagning, just nu – kan du få med en GRATIS bonusgåva.

Beställ bara online, men gör det snabbt och senast fredag 8 november 2019! Vi vill inte att gåvorna tar slut innan du har beställt.

Så har gör du

Du beställer alla varor du behöver här i webbshoppen. Bonusgåvan beror på hur mycket du köper för. Observera att beloppet är exkl. Moms och frakt samt att din bonusgåva kommer automatiskt i din varukorg.

Har du några funderingar eller frågor, kontakta oss!

Westpack

Gåva 1: Beställ för 2000 SEK

Pyntpaket
Bli klar till julinslagningen

Köp för 2000 SEK och gör dig redo att dekorera dina presenter med dessa vackra band. Setet innehåller en rulle med plain band i silver, en rulle med shiny deluxe band i guld och en rulle specialband med pärlor i silver. Dessutom får du den unika Westpack-termokoppen för att hålla ditt kaffe varmt under den kalla dagarna.


Westpack

Gåva 2: Beställ för 4000 SEK

Pyntpaket + Bowdabra och snörstrimlare
Verktyg som är bra att ha

Köp för 4000 SEK och få allt från gåva 1 samt de två lysande verktygen: Bowdabra och snörstrimlare. Med Gåva 2 får du både vackra presentband och verktygen för att få till banden på bästa sätt. Använd din nya snörstrimlare och Bowdabra rosettmaskin för att skapa säsongens snyggaste rosetter.

Hitta inspiration och instruktionsfilmer i vårt inspirationsgalleri.


Westpack

Gåva 3: Beställ för 7500 SEK

Pyntpaket + Bowdabra och snörstrimlare + Presentationsbricka
Presentera dina smycken med stil

Köp för 7500 SEK och få allt från gåva 1 + gåva 2 samt en elegant presentationsbricka. Du får både band, verktyg och en läcker presentationsbricka med i gåva 3. Presentationsbrickan är den klassiska matta svarta träversionen med svart Nabuca. Brickan passar till det mesta - och är helt perfekt för att presentera julens smycken för dina kunder.


Erbjudandet gäller från 4 november 2019 till 8 november 2019. Kampanjen kan användas en gång per Moms/Org.nr. Bonuspaketet kan inte returneras eller bytas mot kontanter. Det totala beloppet för din beställning avgör vilket bonuspaket du får. Beloppen är exklusive moms, klichekostnader, administrationskostnader och frakt. En kombination av olika paket är inte möjlig. Kampanjen gäller endast för beställningar som görs inom den angivna perioden. Med förbehåll för ändring av innehållet i paketet i förhållande till vårt lagersaldo.

Du kanske är intresserad av:

Glömt ditt lösenord?

Skriv in din e-postadress nedan och klicka på skicka.
Du kommer få en länk till din e-postadress för att återställa ditt lösenord.

loading...