Item nummer
33338410570

ECO cadeaupapier 3841

Creme met linnen-look in goud, dubbelzijdig
LAATSTE KANS
Variant
Uw keuze
No sample
Sample
  • 1 Rol(len) per stuk € 160,00
Rol(len) van
totaal:
Add to Wish List
Op voorraad
FSC®-gecertificeerd

FSC®-gecertificeerd products / FSC Mix 70%

The FSC®-mark guarantees that all materials come from an FSC®-forest, where no more wood is cut down than the forest can reproduce. This means better protection of the animal- and plant life, and all foresters have proper training, safety equipment and a decent wage.

Het keurmerk van verantwoord bosbeheer. www.fsc.org.

Ons FSC-licentienummer is FSC®C112509.

Details

Ons inpakpapier is van hoge kwaliteit en is bedrukt met kleine motieven, waardoor dit cadeaupapier bijzonder geschikt is voor het inpakken van kleine cadeautjes, zoals bijvoorbeeld sieraden.

Dit crèmekleurige, FSC®-gecertificeerde cadeaupapier heeft een stofachtige print in goud en is voorzien van een effen gouden achterzijde.

Het papier wordt verkocht op rol van 57 cm breed.

Meer informatie
FSC®-gecertificeerd:Ja
Gewicht:8000 gram
GSM dikte:80 g/m2
Verpakkingseenheid:1 Rol(len)
Extra informatie:57 cm - 160 m
Dit product is gelabeld als milieuvriendelijk

ECO is de overkoepelende term van Westpack voor alle producten gemaakt van gerecycled plastic en FSC®-gecertificeerde grondstoffen.

FSC® gecertificeerde producten / FSC Mix 70%

Het FSC® kenmerk is uw garantie, dat het gebruikte materiaal uit een FSC®-bos komt, waar het bos na de houtooogst de kans krijgt zicht te herstellen. Dit houdt tevens in dat het dieren- en plantenrijk in deze bossen beschermd blijven en dat bosarbeiders genieten van goede arbeidsomstandigheden voor wat betreft bv. loon en veiligheid.

Het keurmerk voor verantwoord bosbeheer. www.fsc.org.

Ons FSC® licentienummer is FSC®C112509.

Restpartij

Dit product wordt uit het assortiment gehaald. We verkopen de resterende producten uit. Hierna is het niet meer mogelijk dit product bij te bestellen.