Item nummer
35721113272

ECO Zijdevloeipapier m/bedrukking, grote vellen

Grijs met bedrukking in zilver
Bulk Purchase
Uw keuze
Geen bedrukking
Met bedrukking
Free print
Sample
  • 5000 st. per stuk € 0,27
  • 10000 st. per stuk € 0,23
  • 5000 pcs. per stuk € 0,27
  • 10000 pcs. per stuk € 0,23
st. van
totaal:
Add to Wish List
Op voorraad
Production time: Production time:
Production time: Production time:
FSC®-gecertificeerd

FSC®-gecertificeerd products / FSC Mix 70%

The FSC®-mark guarantees that all materials come from an FSC®-forest, where no more wood is cut down than the forest can reproduce. This means better protection of the animal- and plant life, and all foresters have proper training, safety equipment and a decent wage.

Het keurmerk van verantwoord bosbeheer. www.fsc.org.

Ons FSC-licentienummer is FSC®C112509.

Details

Bedrukt zijdevloeipapier is een simpele maar effectieve marketingtruc die uw producten een luxe uitstraling geeft terwijl het tegelijkertijd bescherming biedt aan de producten in uw tas of doosje.

De vellen zijn van gelijke dikte en licht glanzend aan de ene zijde, waardoor het zijdevloeipapier een mooi egale, luxe look heeft. Het vloeipapier is zuurvrij dus zorgt niet voor oxidatie van zilveren sieraden of zilverwerk. Het papier geeft niet af mits het droog blijft. We raden u echter aan om altijd eerst een test uit te voeren met een klein stukje zijdevloeipapier. Westpack is namelijk niet aansprakelijk te houden voor eventuele verkleuringen.

Om u de beste prijzen te kunnen bieden, geldt er een minimale afname van 5.000 vellen. Meer informatie over het bestelproces vindt u onder de productfoto's.

Voor vloeipapier in speciale kleuren, maten of met bedrukking in een speciale pantonekleur, neemt u contact op met onze klantenservice.

Meer informatie
Gratis bedrukking:Ja
Verwerkingstijd:
Met een nieuw logo: 6 - 7 weken
Met een bestaand logo: 5 - 6 weken
Zonder logo:1 werkdag
FSC®-gecertificeerd:Ja
Gewicht:7.7 gram
Afmetingen buitenkant:700 x 500 mm
Verpakkingseenheid:5000 st.
Extra informatie:17 gsm
Zo doen we dat

Wanneer we uw bestelling en logo ontvangen, ontwikkelen we grafisch de sjabloon die als basis zal dienen voor uw product. Nadat u de sjabloon heeft goedgekeurd, maken we een proefdruk. Een afbeelding van de proefdruk wordt per e-mail naar u gestuurd ter goedkeuring.

Het proces van sjabloon en proefdruk duurt ongeveer 2 weken. Na goedkeuring van de proefdruk produceren we uw bestelling en geldt de verwerkingstijd vanaf dat moment.

Getest op aantasting

Producten van Westpack bevatten geen chemische stoffen die aantasting versnellen.

Westpack test op aantasting, zodat uw sieraden langer helder, glanzend en vrij van aantasting blijven!

Wat is aantasting, wat veroorzaakt het en kunt u het voorkomen?

Dit product is gelabeld als milieuvriendelijk

ECO is de overkoepelende term van Westpack voor alle producten gemaakt van gerecycled plastic en FSC®-gecertificeerde grondstoffen.

FSC® gecertificeerde producten / FSC Mix 70%

Het FSC® kenmerk is uw garantie, dat het gebruikte materiaal uit een FSC®-bos komt, waar het bos na de houtooogst de kans krijgt zicht te herstellen. Dit houdt tevens in dat het dieren- en plantenrijk in deze bossen beschermd blijven en dat bosarbeiders genieten van goede arbeidsomstandigheden voor wat betreft bv. loon en veiligheid.

Het keurmerk voor verantwoord bosbeheer. www.fsc.org.

Ons FSC® licentienummer is FSC®C112509.