Online Beurs

This entry was posted 27 augustus 2018

U komt niet van ons af!

Ondanks dat we niet naar de beurzen komen dit jaar, beloven wij u hoe dan ook een spannende beursweek op www.westpack.com.

Wij maken het u gemakkelijk! Beurskorting zonder pijn in uw voeten van het rondlopen op de beurs. Wij houden namelijk een ONLINE BEURS op westpack.com. Daarmee ontvangt u dezelfde beurskorting als op de beurs, vanachter uw computerscherm.

10% op uw gehele bestelling

Tot en met zondag 2 september 2018, ontvangt u 10% beurskorting op uw gehele order (Grootverpakking en maatwerk order uitgezonderd). Op die manier kunt u ervoor zorgen dat u genoeg doosjes en tasjes heeft vóór u de beurs bezoekt - plus u hoeft op de beurs dan enkel te focuseren op de prachtige sieraden.

Vergeet de gratis samples niet

Zijn er producten die u graag zelf even wilt zien of voelen? Dat kan! Via onze site kunt u namelijk een "Sample order" plaatsen door op het cadeau-icoontje te klikken. Zo kunt u zelf zien of de producten bij uw sieraden passen. En JA, de samples zijn gratis (met WP logo) en wij betalen de verzendkosten.

Gratis cadeau

Naast 10% korting krijgt u ook én klein cadeautje van ons. Onvangt u onze nieuwsbrief al? Meldt u aan, zo loopt u geen aanbiedingen mis!

Geplaatst in: Westpack
Vond je dit artikel leuk?
0
0