Het Voordelige ECO-Draagtasje

This entry was posted 27 mei 2019

Met gepaste trots presenteren wij ons nieuwe ECO-draagtasje, gemaakt van FSC®-papier. Het tasje is verkrijgbaar in drie verschillende maten en vier kleuren.

Allereerst de feiten. De tasjes zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, wit en naturel. Die twee laatste zijn door en door gekleurd. De zwarte en de grijze versie zijn wit aan de binnenkant. De gedraaide papieren handvatten zitten stevig vast, waarbij de aanhechting nog eens extra verstevigd is. Voor de productie is 90 grams FSC®-papier gebruikt, dat op een perfecte manier knispert als u de tas open doet. Ja ja, we weten het, wij zijn echte nerds op het gebied van verpakkingen en papierkwaliteit, maar deze nieuwe ECO-tasjes zijn gewoon perfect.

Hoor het tasje (Ja, wij zijn nerds)

 

Productontwikkeling vanuit klantperspectief

Sales Manager Henrik Hansen vertelt: “We willen graag meer milieuvriendelijke producten in ons assortiment. Er is namelijk grote vraag naar deze producten. We houden in ons productontwikkelingsproces graag rekening met de feedback die we van onze klanten krijgen. Het was daarom ook vanzelfsprekend dat we de voordelige draagtasjes in een milieuvriendelijke versie in het assortiment zouden opnemen.”

Dit is wat FSC® en ECO betekenenVoordelig Milieuvriendelijk

Plastic tasjes vallen meer en meer in ongenade. U mag ze immers niet meer gratis meegeven aan uw klanten. En eerlijk is eerlijk, ze zijn natuurlijk ook gewoon slecht voor het milieu. Onze klanten vragen steeds meer naar voordelige papieren draagtasjes, als alternatief voor de traditionele plastic tassen. “Een papieren draagtasje heeft een veel natuurlijkere look dan een plastic zakje,” vertelt Henrik en verklaart: “We zochten naar een milieuvriendelijk alternatief en vonden dat deze prachtige draagtasjes gemaakt van FSC®-gecertificeerd papier perfect bij onze wensen aansloten. Ze zien er daarnaast ook nog eens geweldig uit met een klantenlogo.”

Een bedrukking is belangrijk, dat weten we. “Ondanks dat het om een budget zakje gaat, willen onze klanten toch graag de mogelijkheid bieden om de tasjes bedrukt te bestellen. Draagtasjes doen dienst als uw visitekaartje in het straatbeeld. Daarbij is een logobedrukking gewoon onmisbaar”, vertelt Henrik.

Eco in de Details

Onderop het zakje kunt u het FSC®-certificaat vinden; uw garantie dat het product gemaakt is met papier uit een duurzame bron. U kunt tegelijkertijd aan uw klanten laten zien dat u om het milieu geeft. De tasjes worden in Zweden geproduceerd, één van de belangrijkste papierproducenten van de wereld. En als bijkomend voordeel ligt Zweden voor Westpack “naast de deur”. Omdat de afstand tussen Denemarken en Zweden dus klein is, hoeven we deze tasjes niet nog eens vanaf de andere kant van de wereld naar Europa te worden verscheept, voordat we ze aan u kunnen leveren. Dit maakt dat de tasjes een lagere koolstofvoetafdruk hebben en dus mede daardoor beter zijn voor het milieu.

Bekijk de nieuwe tasjes en bestel een gratis sample

Ons FSC licentienummer is FSC®C112509

Geplaatst in: Tips & Tricks, ECO
Vond je dit artikel leuk?
0
0