Denver Raw Sieradendoosje

This entry was posted 13 mei 2024

Denver Raw Sieradendoosje

SCANDINAVIAN SIERADENDOOSJES DIE ESTHETIEK, MILIEUBEWUSTZIJN EN KWALITEIT COMBINEREN.

DENVER RAW IS HET RESULTAAT VAN ONZE MISSIE OM DRIE BELANGRIJKE ELEMENTEN TE COMBINEREN OM EEN ECHT UNIEK SIERADENDOOSJE TE CREREN. DE DOOS MOEST 100% RECYCLEERBAAR ZIJN, EEN LIJST GENSPIREERD DOOR DE RUWE NATUUR, EN WORDEN GEPRODUCEERD IN SCANDINAVI.

We hebben benadrukt dat elke fase van het maken van het sieradendoosje met zorg en aandacht is uitgevoerd. Van de productie zelf, waarbij het doosje is gemaakt van gerecycleerde materialen, tot de volgende fase, waarbij de klant het doosje moet weggooien. Voor Denver Raw hebben we uitsluitend FSC®-gecertificeerde materialen gebruikt, wat onze toewijding aan verantwoord bosbeheer en het behoud van natuurlijke hulpbronnen bevestigt.

BRANDING - DE WEG NAAR ERKENNING

Met Denver Raw krijgt u een sieradendoosje dat zich aanzienlijk onderscheidt van traditionele ontwerpen op de markt. Het doosje is een eyecatcher en helpt om de herkenbaarheid van uw merk te vergroten. Stelt u zich eens voor hoe dit doosje eruit zou zien in uw collectie. Denk aan het doosje met uw logo - hoe ziet het eruit? Zou een eenvoudig zwart logo perfect passen bij de stijl van het doosje? Of zou een delicaat metallic gouden logo een elegant en mooi contrast toevoegen?

Wat uw keuze ook is, Denver Raw levert een sieradendoosje dat eerlijkheid en kwaliteit uitstraalt. Het is een uitzonderlijke gelegenheid voor branding en een doosje dat uw sieraden beschermt en tegelijkertijd het unieke karakter benadrukt.

40px Spacer

MINDER IS MEER!

Traditioneel bestaat een sieradendoosje uit een kartonnen kern die is bedekt met een papieren laag. Zoals de naam al doet vermoeden, is Denver Raw rauw en zonder extra lagen. We hebben de extra laag, lijm, papier en de vereiste productietijd verwijderd. Het resultaat is een doosje met een uitstekende onbewerkte uitstraling en scherpe randen.

Het doosje is gemaakt van 2 mm dik, onbewerkt en stevig karton. Aan de binnenkant vindt u een insert die individueel is afgestemd op de drie formaten van het doosje en van hetzelfde materiaal is gemaakt als het doosje zelf. Dit maakt de doos 100% recyclebaar zonder concessies te doen aan bruikbaarheid of esthetiek.

40px Spacer

FSC® is het milieukeurmerk voor verantwoord bosbeheer. www.fsc.org. Ons FSC-licentienummer is FSC®C112509.

Vond je dit artikel leuk?
0
0