• 60 års erfaring indenfor smykkeemballage
 • Lave fragtgrænser og hurtig levering
 • Dansk design til skarpe priser
Sprog: DKK
Vælg Sprog
Vælg din valuta
Leveres til
VÆLG SIDE
Menu
 • Sprog: DKK
  Vælg Sprog
  Vælg din valuta
  Leveres til
  VÆLG SIDE
 • Kundeservice

  Fragt og levering

  Gratis fragt 
  På ordrer over 3000 kr.

  Lave fragtrater
  Leveres i hele landet for 80 kr.

  Hurtig afsendelse
  24 timer for varer uden logotryk

  Hurtig levering
  1 hverdag i hele landet

  Åbningstider


  Mandag-Torsdag: 8:00 - 19:00
  Fredag: 8:00 - 15:00
Favoritter (0) 

Smykkebakker: Letvægtsbakker

Letvægtsbakker er designet, så de er nemme at håndtere, lette at transportere og samtidig elegante at præsentere dine smykker i.

Bakkerne er f.eks. ideelle til den kørende sælger, som har brug for at medbringe mange smykker til fremvisning i butikker eller til dig, som skal på messe. Samtidig er de geniale som nem og elegant opbevaring af dine smykker i din butik – endda som udstilling. Smykkebakkerne kombinerer nemlig praktisk opbevaring med flot design.

Smykkebakkerne er enkle og elegante og fås med en række forskellige indsatse. Bunden er beklædt med 2 mm tyk EVA-skum, som både beskytter den overflade, du stiller bakkerne på, og stabiliserer bakkerne, når du stabler dem.

Skillerum og puder bliver produceret på vores fabrik i Danmark, og vi afsender din ordre indenfor 5-6 arbejdsdage.

Farver og materialer

Alle smykkebakker består af en yderbakke, et skillerum og puder. Selve yderbakken er fremstillet i træ, som er beklædt med slidstærk, sort kunstlæder (PU) med fin struktur. Alle skillerumme er fremstillet i vakuumformet plastik, sprayet med velour (flock) så det får en blød overflade. I skillerummene kan du vælge mellem indsatse i sort eller grå. Der er to slags puder til bakkerne, afhængig af hvilken bakke du vælger. Puderne kan være enten en luksus pude, overtrukket med blød velours, eller en mere enkel skumpude med velours coating (lidt ligesom det, du finder i dine smykkeæsker).

Størrelser

Smykkebakkerne findes i forskellige højder og størrelser.

StørrelseMålFindes i
Lille bakke 156 x 235 mm 18 mm (H1), 28 mm (H2), 32 mm (H3)
Medium bakke 235 x 235 mm 18 mm (H1), 28 mm (H2), 32 mm (H3), 74 mm (H4)
Stor bakke 472 x 235 mm 32 mm (H3)

Ikke alle størrelser fås i alle højder. Vi har valgt at sammensætte yderbakken og indsatsen således, at de passer perfekt sammen. Når du fx bestiller en bakke til ringe, vil den automatisk have en passende højde, så dine ringe kan være i bakken

Se også

Denne kuffert er specielt beregnet til denne type smykkebakker

Kan du ikke finde den farve eller type smykkebakke, som du ønsker?

Kontakt kundeservice på [email protected] og hør om dine muligheder for specialfremstillede smykkebakker. Sammen kan vi finde en løsning, som opfylder dine behov.

Vidste du at… når du vælger en af vores letvægtsbakker, er det nemt selv at udskifte enten puder, skillerum eller yderbakke? Ønsker du en ny farve eller en ny type indsats til din smykkebakke – eller er yderbakken blevet slidt – så kan du bestille lige den del af bakken, du har brug for. Kontakt vores kundeservice på [email protected] for mere information.

Chat med os

Glemt dit kodeord?

Skriv din e-mail-adresse nedenfor. Du vil modtage et link til at nulstille dit kodeord.

Min konto
loading...