• 60 års erfaring indenfor smykkeemballage
 • Lave fragtgrænser og hurtig levering
 • Dansk design til skarpe priser
Sprog: DKK
CHOOSE LANGUAGE
Vælg din valuta
DELIVERY IN:
OK
Menu
 • Sprog: DKK
  CHOOSE LANGUAGE
  Vælg din valuta
  DELIVERY IN:
  OK
 • Kundeservice

  Fragt og levering

  Gratis fragt 
  På ordrer over 3000 kr.

  Lave fragtrater
  Leveres i hele landet for 80 kr.

  Hurtig afsendelse
  24 timer for varer uden logotryk

  Hurtig levering
  1 hverdag i hele landet

  Åbningstider


  Mandag-Torsdag: 8:00 - 19:00
  Fredag: 8:00 - 15:00
Favoritter (0) 

Nyhed: postæsker i to nye farverSmykker sælger også online, og en god, solid forsendelsesemballage er et must, når smykket skal sikkert frem til kunden. Vi oplever stor interesse og efterspørgsel på forsendelsesemballage og særligt vores postæsker er populære.

Indtil nu har sortimentet bestået af de klassiske brune postæsker i flere forskellige størrelser, men for os har det været oplagt at udvide sortimentet med nye farver – derfor kan vi nu med glæde introducere et udvalg af postæsker i både sort og rosa.

Fælles for vores postæsker er, at de alle er fremstillet af FSC®-certificeret pap, hvilket gør dem til et oplagt valg, hvis du ønsker miljøvenligt forsendelsesemballage.

Se alle postæsker her >

 

Rosa – et feminint og elegant valg

Den feminine og bløde rosa farve er et populært valg blandt mange af vores smykkeæske-serier og det har derfor været et naturligt valg, at introducere postæsker i en matchende farve.

Holder du din emballage og indpakning i rosa toner, får du et romantisk og meget feminint udtryk, som med sikkerhed vil skabe opmærksomhed hos modtageren – du kan også bruge den rosa postæske i forbindelse med eksempelvis Valentines Day eller mors dag.

Er du mere til et moderne udtryk, kan du bryde det bløde look ved at bruge en kontrastfarve, som fx orange, blå eller natur.

 

Sort – et eksklusivt og stilfuldt valg

Den klassiske og tidløse sorte farve er absolut et sikkert valg, når det kommer til smykkeemballage - dette er også grunden til, at det var oplagt at udvide postæske-sortimentet med sorte varianter.

Du kan kombinere de sorte postæsker med farver, for at skabe en lækker kontrastfuld oplevelse. Især de lidt blødere nuancer gør sig godt sammen med sort – fx natur, beige, rosa eller gyldne farver som guld og kobber.

Du kan også lade den sorte farve være gennemgående for dit tema, så silkepapir, pynt osv alt sammen er sort. Dette giver et mere intenst og eksklusivt look, som er perfekt, når du skal fremhæve dine high-end produkter!

Læs også:
- ”Tip: tryk en hilsen indeni postæsken”
- ”Sådan folder du en postæske”
- ”Vælg bæredygtig forsendelsesemballage til din webshop”
- ”Unboxing & gratis grafik”


Populære postæsker:FSC® er miljømærket for ansvarligt skovbrug. www.fsc.org.
Vores FSC licens nummer er FSC®C112509.

Glemt dit kodeord?

Skriv din e-mail-adresse nedenfor. Du vil modtage et link til at nulstille dit kodeord.

loading...