• 60 års erfaring indenfor smykkeemballage
 • Lave fragtgrænser og hurtig levering
 • Dansk design til skarpe priser
Sprog: DKK
Vælg Sprog
Vælg din valuta
Leveres til
VÆLG SIDE
Menu
 • Sprog: DKK
  Vælg Sprog
  Vælg din valuta
  Leveres til
  VÆLG SIDE
 • Kundeservice

  Fragt og levering

  Gratis fragt 
  På ordrer over 3000 kr.

  Lave fragtrater
  Leveres i hele landet for 80 kr.

  Hurtig afsendelse
  24 timer for varer uden logotryk

  Hurtig levering
  1 hverdag i hele landet

  Åbningstider


  Mandag-Torsdag: 8:00 - 19:00
  Fredag: 8:00 - 15:00
Favoritter (0) 

Udstil på træ


Mørkt træ er en af de store trends i boligindretningen. Nu gør vi det nemt for dig at tage trenden med ind i din smykkeudstilling.

Displays i træ er velkendt. Vi tilbyder både en hvid og en sort serie af displays i højglanslakeret træ. Her er træet gemt væk under den spejlblanke behandling, mens både tyngde og design bekræfter, at det er et produkt i træ. Disse displays er skønne, men i vores nye kollektion af displays ønsker vi at fremhæve træet endnu mere.

Så lækkert er det! Find inspiration til at bruge de nye displays >

Tidens eksklusive trends

Henrik Hansen, salgschef, fortæller: ”Tidens tendens indenfor møbler og interiør fremhæver mørke træsorter og jordfarver. Mørkt træ er klassisk, men lige nu er det også moderne – og så fremstår displays i mørkt træ enormt eksklusivt.”

Derfor var han da også begejstret, da designteamet viste første prototype af en ny serie trædisplays: ”De første prøver viste en række af vores velkendte display-modeller i en flot brun træsort, hvor træets årer og levende spil tydeligt trådte frem. De var utrolig flotte og eksklusive – et perfekt match til vores sortiment.”
Geniale ask

Netop de tydelige årer og det levende spil er vigtige elementer. Mellem alverdens træsorter er valget faldet på ask. Asketræ er nemlig kendetegnet ved at være en hård træsort med tydelige aftegninger; to vigtige egenskaber til udstillingsmateriale.

Henrik uddyber: ”Det er vigtigt, at vi kan se, at her er tale om rigtigt træ, med alle de levende aftegninger, et levende materiale har. Træet er efterbehandlet med en bejdse for at gøre det mørkere, mere eksklusivt og give de forskellige displays en næsten ens farve. Bejdsen er lagt på af fire omgange for at få det helt rigtige udtryk på hver eneste display.”

Som altid med vores udstillingsmaterialer, er disse displays anløbstestet. Vedligeholdelse er som med øvrige displays; tør over med en tør klud eller en hårdt opvredet klud kun med vand.

Plads til forskellighed

Vi kan lige så godt sige det, som det er. Du finder ikke to display-dele, som er helt ens. Hvert display er helt unikt. Der er tale om et levende materiale, som er skåret op i de helt rigtige størrelser, pudset og forarbejdet, så formerne og overfladen udstråler kvalitet og luksus. Hver del har sit helt eget spil af årer og strukturer. Vi synes, det er virkelig lækkert og eksklusivt.

Ønsker du et displaysæt, hvor alle dele er helt ens, vil vi til en hver tid anbefale dig at købe højglanslakerede trædisplays.

De nye trædisplays findes i de mest populære modeller fra vores højglanslakerede serie

Se alle trædisplays

Chat med os

Glemt dit kodeord?

Skriv din e-mail-adresse nedenfor. Du vil modtage et link til at nulstille dit kodeord.

Min konto
loading...