• 60 års erfaring indenfor smykkeemballage
 • Lave fragtgrænser og hurtig levering
 • Dansk design til skarpe priser
Sprog: DKK
CHOOSE LANGUAGE
Vælg din valuta
DELIVERY IN:
OK
Menu
 • Sprog: DKK
  CHOOSE LANGUAGE
  Vælg din valuta
  DELIVERY IN:
  OK
 • Kundeservice

  Fragt og levering

  Gratis fragt 
  På ordrer over 3000 kr.

  Lave fragtrater
  Leveres i hele landet for 80 kr.

  Hurtig afsendelse
  24 timer for varer uden logotryk

  Hurtig levering
  1 hverdag i hele landet

  Åbningstider


  Mandag-Torsdag: 8:00 - 19:00
  Fredag: 8:00 - 15:00
Favoritter (0) 

Få en gratis bonusgave


Det er nu, dit lager skal fyldes op. Du står overfor en travl tid med Black Friday, Cyber Monday og selvfølgelig en fantastisk julehandel. Og når du har allermest travlt, skal dit fokus være på salg. Vi vil så gerne hjælpe dig med at holde fokus. Fyld dit lager med alt indenfor emballage netop nu - så kvitterer vi med en GRATIS bonusgave.

Bestil blot online, men gør det hurtigt og senest fredag den 8. november 2019! Vi skulle jo nødig løbe tør for gaver, inden du har fået bestilt.

Sådan gør du

Du bestiller alle de varer, du skal bruge her på webshoppen. Bonusgaven afhænger af hvor meget du køber for. Bemærk at beløbet er ekskl. moms og fragt og at din bonusgave automatisk kommer i kurven.

Er du i tvivl om noget eller har spørgsmål? Kontakt os endelig!

Westpack

Gave 1: Bestil for 1.500 DKK / 2.000 NOK

Pyntepakke
Bliv klar til juleindpakningen

Køb for 1.500 DKK og bliv klar til at julepynte dine gaver med dette smukke båndsæt. Sættet indeholder en rulle plain bånd i sølv, en rulle shiny deluxe bånd i guld og en rulle specialbånd med perler i sølv. Derudover får du det helt unikke Westpack termokrus til at holde din kaffe varm i den kolde tid.


Westpack

Gave 2: Bestil for 3.000 DKK / 4.000 NOK

Pyntepakke + Bowdabra og båndsplitter
Bliv klar til julesalget

Køb for 3.000 DKK og få alt fra gave 1 samt de to geniale værtøjer: Bowdabra og båndsplitter. Med gave 2 får du således både flotte gavebånd og værktøjerne til at få båndene til funkle. Brug din nye båndsplitter og Bowdabra sløjfemaskine når du skal lave sæsonens flotteste sløjfer.

Find inspiration i vores inspirationsgalleri.


Westpack

Gave 3: Bestil for 6.000 DKK / 7.500 NOK

Pyntepakke + Bowdabra og Båndsplitter + Præstentationsbakke
Præsenter dine smykker med stil

Køb for 6.000 DKK og få alt fra gave 1 + gave 2 samt en elegant præsentationsbakke. Du får altså både bånd, værktøj og en lækker præsentationsbakke med i gave 3. Præsentationsbakken er den klassiske sorte udgave i træ med sort nabuka. Bakken går til det meste – og er helt perfekt, når du skal præsentere julens smykker for dine kunder.


Tilbuddet gælder fra d. 4. november 2019 til og med den 8. november 2019. Kampagnen kan anvendes én gang pr. CVR-nr. Bonuspakken kan ikke returneres eller byttes til kontanter. Din ordres totalbeløb er bestemmende for hvilken bonuspakke du modtager. Beløbene er eksklusive moms og fragt. En kombination af forskellige pakker er ikke muligt. Kampagnen er kun gældende for ordrer, der er afgivet inden for den angivne periode. Der tages forbehold for ændringer i pakkens indhold i forhold til vores lagerbeholdning.

Måske du er interesseret i:

Glemt dit kodeord?

Skriv din e-mail-adresse nedenfor. Du vil modtage et link til at nulstille dit kodeord.

loading...