• 60 års erfaring indenfor smykkeemballage
 • Lave fragtgrænser og hurtig levering
 • Dansk design til skarpe priser
Sprog: DKK
Vælg Sprog
Vælg din valuta
Leveres til
VÆLG SIDE
Menu
 • Sprog: DKK
  Vælg Sprog
  Vælg din valuta
  Leveres til
  VÆLG SIDE
 • Kundeservice

  Fragt og levering

  Gratis fragt 
  På ordrer over 3000 kr.

  Lave fragtrater
  Leveres i hele landet for 80 kr.

  Hurtig afsendelse
  24 timer for varer uden logotryk

  Hurtig levering
  1 hverdag i hele landet

  Åbningstider


  Mandag-Torsdag: 8:00 - 19:00
  Fredag: 8:00 - 15:00
Favoritter (0) 

Velkommen til Belfast


Nu har vi taget kartonæsken skridtet videre og betrukket den med velour.

Vi holder hele tiden øje med trends, tendenser og muligheder for at videreudvikle vores produkter. Kartonæsker er utrolig populære og med London åbnede vi fx op for en helt ny kategori af luksuriøse kartonæsker. Nu kommer vi med endnu en nyhed indenfor kartonæsker: karton overtrukket med velour.

Læs også: London 2.0 – da luksusæsken fik en opgradering.

Moderne og klassisk

Belfast er et miks af to klassiske materialer: Karton og velour. Med de skarpe linjer mod det bløde velour, er Belfast på en gang velkendt og helt forandret.

Salgschef, Henrik Hansen, fortæller om valget: ”Ideen var at lave en kartonæske i et nyt og populært materiale, som blot bliver ved med at være moderne indenfor smykker, nemlig velour. Med Belfast har vi en smykkeæske som er et flot supplement til de vores øvrige kartonæsker – en æske, som passer perfekt til de smykker, der skal have et klassisk touch.”Velour holder

Men tilbage til materialevalget. For lige præcis velour har de seneste år vundet indpas i modebilledet – indenfor såvel indretning som tøj – efter i flere år at være dømt lidt ude.

Det gør velour til et meget moderne valg, men i smykkebranchen er velour samtidig en elsket klassiker; den let-strukturerede overflade præsenterer funklende flotte smykker helt unikt og udstråler luksus.

Vild med velour? Se vores Baltimore-serie.


Tip: Hav en lille fnugrulle ved hånden, når du arbejder med velour. Den fjerner nemt de små støvfnug og andet, der sætter sig i den bløde overflade.


Lidt flere detaljer

Belfast er betrukket med bæredygtigt papir, som er belagt med flock af viskose. Æsken findes i lysegrå med hvid indsats og sort med sort indsats; hver farve findes i fire størrelser, alle er naturligvis anløbstestet og så er der det med logotryk.

Belfast fås med logotryk i farverne sølv og guld eller med prægning uden folie. Logotryk er med til at gøre æsken personlig og promovere dit brand. Henrik har da også en helt klar favorit: ”Jeg er personligt meget begejstret for prægning uden folie, hvor du får en virkelig flot effekt af det let sænkede logo i den bløde velour-overflade. Dette skift i strukturen på overfladen er enkelt og lækkert.”Vil du selv se og røre ved Belfast? Vi sender dig gerne en gratis prøve:

> Se udvalget og bestil en gratis prøve
> Så nemt er det at skifte smykkeæske

Match fx Belfast med smykkeposer i imiteret ruskind og luksusbæreposen i kraftigt karton.

> Se imiterede ruskindsposer
> Se luksusbæreposer

Chat med os

Glemt dit kodeord?

Skriv din e-mail-adresse nedenfor. Du vil modtage et link til at nulstille dit kodeord.

Min konto
loading...